Svenska framgångar i England

Philip Dannfors, Karl Dannfors och Hannes Stråle var i Solihull, England och tävlade. Med som ledare var Krister Stråle. Hannes tävlade i ungdom A för att få med fäktmomentet, medan Philip och Karl tävlade i ungdom B.

Resultat klass B

Philip tangerade sitt personbästa i simningen, spring-skyttet svårare att jämföra i och med att det är en annan distans än vid svenska tävlingar men det var en förbättring jämfört med EM i Barcelona 2014. Med detta slutade han på första plats!

Karl förbättrade sitt personbästa i simningen med ca 4 sekunder, spring-skyttet som sagt svårt att jämföra. Med detta slutade han på femte plats.

Resultat klass A

Hannes förbättrade sitt personbästa i simningen med ca 6 sekunder, springskyttet var hans bästa internationella insats hittills. Fäktningen gick mindre bra. Det hela slutade med en femtondeplats, men då mot motståndare som var runt två år äldre.

Resultat Ungdom B

Resultat Ungdom A

I övrigt en välarrangerad tävling, där schemat hölls relativt väl och arrangemang och bemötande var proffsigt.